<h2>Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο</h2> <h2>Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο</h2> <h2>Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο</h2> <h2>Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο</h2> <h2>Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο</h2> <h2>Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο</h2>
Previous Next
για Επιχειρήσεις & Επαγγελματίες
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ
Eπιχειρήσεις & Επαγγελματίες

Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, τα λογιστικά γραφεία μας “ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ ΣΠΥΡΑΝΤΩΝΗΣ” στο Παλαιό Φάληρο και στου Ζωγράφου Αττικής, είναι πάντα δίπλα σε κάθε επιχείρηση ή ελεύθερο επαγγελματία προσφέροντάς ένα ευρύ φάσμα λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών πάντα με υπευθυνότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα.
 
Η ορθή λογιστική παρακολούθηση είναι μια σημαντική λειτουργία που ασχολείται με την ανάλυση, κατάταξη και καταγραφή των οικονομικών γεγονότων της επιχείρησης και έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη και έγκυρη παροχή πληροφοριών  όσο προς τα ελεγκτικά όργανα και τους χρηματοδοτικούς οργανισμούς, όσο και προς τον ίδιο τον επιχειρηματία για τη λήψη διοικητικών αποφάσεων.
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ


Οι υπηρεσίες του λογιστικού γραφείου μας μπορούν να καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών μιας σύγχρονης επιχείρησης, μικρής ή μεγάλης, και μεταξύ άλλον μερικές από αυτές είναι:

 
  Φορολογικός Σχεδιασμός
  Φορολογικές Δηλώσεις
  Δηλώσεις ΦΠΑ, ΦΜΥ, ΑΠΔ, ΙΚΑ
  Επιβλέψεις λογιστηρίων (με δικό τους προσωπικό ή με παραχώρηση δικού μας)
  Παρακολούθηση / Ενημέρωση Βιβλίων (Απλογραφικών, Διπλογραφικών)
  Πλήρης κάλυψη Μισθοδοτικών / Εργατικών θεμάτων
  Ανάληψη (σε συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες) θεμάτων επιδοτήσεων ΕΣΠΑ

Οι υπηρεσίες μας βασίζονται στην τακτική προσωπική επαφή του γραφείου μας, με τον επιχειρηματία. Η καθημερινή υποστήριξη αποτελεί την βάση για την γρήγορη επίλυση προβλημάτων που ανακύπτουν από την καθημερινή λειτουργία της κάθε επιχείρησης.
 
 
 
 
Με βασικά εργαλεία την διαρκή ενημέρωση σε θέματα ευρύτερου φορολογικού, οικονομικού και λογιστικού ενδιαφέροντος και την αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας, με κύρια χαρακτηριστικά την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία, το λογιστικό γραφείο μας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών του προσφέροντας τους ασφάλεια και σιγουριά. Έτσι, στο λογιστικό μας γραφείο μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι θα βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη.


 
Επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε από τα γραφεία μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε την καλύτερη
λύση για οποιοδήποτε λογιστικός ή φοροτεχνικό πρόβλημα σας.